Att sälja sin båt till bästa möjliga pris behöver inte vara besvärligt

26 april 2022 Cecilia Olsson

editorial

Att sälja sin båt är något som kan vara jobbigt på flera sätt. Även om det ofta kan handla om att man uppgraderat sig till en nyare båt så har man ofta en koppling till den båt man haft tidigare. Det blir lite som att flytta från en bostad, det är roligt och spännande att flytta in i något nytt, men det kan samtidigt känna vemodigt att lämna något där man har skapat trevliga minnen. Det kan också vara svårt att veta var man ska vända sig för att hitta intresserade köpare som är villiga att ge ett bra pris för båten.

Det går att få professionell hjälp när man vill sälja sin båt 

Genom att ta hjälp från en båtmäklare så är det möjligt att få ett så bra pris som möjligt för sin båt. Yachtsale vet efter mer 20 år i branschen var köparna finns samt vad de vill ha, vilket innebär att de hjälper sina kunder att få bättre betalt för sin båt. Säljarna hos Yachtsale gör det lilla extra för sina kunder, de är lyhörda och noggranna med varje steg i processen.

Sälja båt

Hos Yachtsale kan man göra en fri värdering och allt man behöver för att komma igång är att fylla i en intresseanmälan. Efter det så sköter Yachtsale allt som har med försäljningen att göra inklusive besiktning, fotografering, sammanställning av utrustning, marknadsföring, visning och provsegling för potentiella köpare samt försäljning och leverans till den nya ägaren. Det är en väldigt smidig process för den som vill sälja båt

Att sälja båt handlar ofta om att hitta rätt köpare

Eftersom man som sagt kan ha en känslomässig koppling till sin båt så kan det kännas bäst om båten kommer till en ny ägare som kommer att uppskatta den precis som man själv gjorde. Med hjälp av en båtmäklare så kan man öka chanserna för det, samtidigt som affären kan bli extra snabb och lyckad. 

Fler nyheter