Behändigare med flaksläde

27 november 2021 jonas_olsson

editorial

Varenda dag är densamma efter jobb, bilen ska packas in igen och allt ska med hem. Placeringen av sakerna är viktiga. De ska stå stadigt och framförallt måste allting få plats. Det innebär att man måste klättra upp på sin pickup för att få in alla sakerna på den platsen de ska stå på. Det blir många upp och ned. 

Efter ett långt arbetspass vill man inte gärna köra ytterligare en gång. Ibland samlar man kraft och bara skjuter in det, men det är en chansning ifall det står upp eller inte när bilen har stannat. 

För att slippa gå upp och ned från bilen kan man skaffa en flaksläde. En flaksläde är precis som det låter, man installerar en släde på bilen. Istället för att du ska behöva klättra upp och ned hela tiden, så drar du ut släden. Du lastar enkelt på dina saker när släden är ute. 

Inget mer klättra upp och ned. Allt du behöver göra är istället att dra ut släden och sedan in med den igen. 

image

Inget du kommer ångra

Det är inte jättemånga som tänker på just flaksläde, vilket är synd, för de som skaffar flaksläde är väldigt nöjda. Många undrar rakt av varför de inte gjort det tidigare. Tänk till exempel för målaren som ska lyfta in färg i bilen. Man vet hur lätt det kladdar och spills med färg, men om du då bara lyfter upp det, utan att gå runt med det där inne så minskar risken för att spilla. 

Är du helt fast nu? Vill du också skaffa en flaksläde? Då kan du göra det här https://www.celer.se/pickup-tillbehor/bedslide-flakslade/. Gå in och titta på utbudet. Ta gärna kontakt med ett företag för vidare hjälp med din framtida flaksläde. Du kommer bli en av alla de som undrar varför man inte har gjort det tidigare. 

Fler nyheter