Buss – när du vill upptäcka på riktigt

20 augusti 2020 william_eriksson

Det finns många olika sätt att resa. Ofta tar man sig från hemorten till destinationen på snabbast möjliga sätt. Det är destinationen som är viktig. Men tänk om det inte vore så. Tänk om hela resan vore destinationen. Varje ögonblick intressant och minnesvärt. Att inte förlora en enda minut på “transporten”.

Under en bussresa är man med på varje steg av resan. Man upplever platser och känslor genom fönstret när bussen glider fram längs ändlösa vägar. Då och då gör man stopp på intressanta platser som ibland bjuder på stora sevärdheter som kända byggnader och museum. Men ibland på natur så vacker att det gör ont i själen. 

 

Sverige är ett land med mångfald

Det är lätt att längta bort till varmare länder och stränder bländande vita. Men numera kan värmen vara mer än tillräcklig hemma i svedala och stränder har landet massor av om man bara öppnar ögonen. Så varför inte boka in en tur, ta steget in i en alldeles speciell värld tillsammans med andra som också längtar efter nya vyer? Varför inte ta en bussresa och uppleva vackra Gotland med sin historia och vackra natur?

Tillbringa minnesvärda stunder bland Visbys kullerstensgator, kika in på ett väldoftande konditori och låta sig väl smaka av läckerheterna i montern. Har man en förkärlek till det goda får man inte missa Visbys glass som finns i många smaker.

 

 

Bussresor på havet

Stockholms skärgård vacker i sin sommarskrud och mer magisk när snöklädda öar lyser blått i den kalla natten. En bussresa tar resenärerna fram till Cinderella där hon ligger vid Stadsgårdskajen och väntar. Ett dygn fyllt av musik, god mat och gamla och nya vänner. Ett dygn fyllt av glädje. Bussen finns med ombord redo att ta emot inköpen från taxfree-butiken och sedan när resan är slut ta alla med hem igen.

Fler nyheter