Dags för omsorg

20 augusti 2020 william_eriksson

Alla fordon behöver då och då tas om hand och ses över för att man ska undvika allvarliga skador och höga kostnader. Samtidigt ökar man livslängden och andrahandsvärdet. Aixam Norrtälje service Citroën innebär att man går igenom en mängd punkter enligt listor som förhåller sig till avverkad körsträcka.

Det är kontroller av funktioner men även påfyllning av vätskor och utbyte av vissa delar vid vissa miltal. Inget av detta behöver man som ägare ha koll på. Det sköts helt och hållet av den som utför servicen, och som har tillgång till färdiga servicemallar.   

 

En extra trygghet  

Vid en eventuell reparation så fokuserar mekanikern endast på det som ska lagas. Men vid en Aixam Norrtälje service Citroën upptäcker man nästan allt som kan vara fel eller som lider av slitage. Förutom det som ligger under körsträckans service att åtgärda, så meddelar man ägaren ifall något annat behöver lagas eller bytas ut. Eller om det är något man ska hålla ögonen på framöver.

Det innebär att man kan känna sig helt trygg att fordonet kommer rulla på fint tills nästa service sker. Om inget oförutsett händer som en olycka eller liknande.  

 

 

Specialist inom området

När det är dags för en Aixam Norrtälje service Citroën så är det viktigt att man gör servicen hos någon som är specialist inom området. Alla fordon är olika och därför bör man inte uppsöka vilken bilverkstad som helst. Man bör se till att det är någon som vet precis hur man ska utföra servicen på just det fordonet.

Efter utförd service ska man få ett dokument på vad som är utfört och även en notering i serviceboken så att allt är korrekt och snyggt utfört. Vid en försäljning kommer eventuella nya köpare vilja se serviceboken. Därför är det viktigt att man fyller i den korrekt och sköter all service så som den ska.

Fler nyheter