Förberedd med Volvo penta action service

17 juni 2021 jonas_olsson

När du har åkt på båtsemester i Sverige eller utomlands är det bra att vara förberedd. Förutom att du har haft båten besiktigad och servad på ett fullservicevarv kan du också använda dig av tjänsten Volvo penta action service. Det betyder att du får telefonsupport när som helst i hela världen om du får problem med motorn.

Denna hjälp finns till ditt förfogande på 28 språk, och de har öppet dygnet runt, alla dagar året runt. Oavsett vilken tidszon du befinner dig i kan du alltså få svar med en gång. Det kan vara en trygghet för dig att veta om du mot förmodan skulle behöva hjälp till sjöss.

 

Volvo Penta med auktoriserad service

Din båt är förmodligen en av dina käraste ägodelar, och när du ska serva den ska det ske på en auktoriserad verkstad. Där går man igenom den enligt alla konstens regler, och man uppdaterar mjukvaran och kollar optiskt alla kablar, sladdar och genomföringar. Behöver något bytas sker det med originaldelar och du får alltid prisuppgift i förväg och ett serviceprotokoll när jobbet är utfört.

Det är inte bara Volvo Penta det gäller, utan de är även auktoriserade för Yamaha och Evinrude, så du kan få dem servade på samma ställe. Vill du köpa en vattenskoter, en utombordare eller kanske en inombordare? Det finns till försäljning där, så du kan uppfylla alla dina önskedrömmar. 

 

 

Butiken är full med tillbehör

Om du vill köpa till något extra fint tillbehör, kan du även besöka en välsorterad butik hos ditt fullservicevarv. De har det mesta, och du blir säkert köplysten och inspirerad när du går in där. Fullservice är verkligen den rätta benämningen, för det finns både butik, motorverkstad och drevverkstad, och du kan lita på kompetensen hos auktoriserade återförsäljare och tekniker. Sedan har du ju även Volvo penta action service med utomlands telefonsupport.

Fler nyheter