Smart transportering med en flaksläde

27 december 2020 jonas_olsson

Äger du en pickup och tycker att det kan vara svårt att komma åt dina grejer på flaket? Då kan du investera i en flaksläde – den kommer göra det så mycket enklare för dig. Med hjälp av en flaksläde slipper du slita på kroppen när du ska försöka nå dina saker långt in på flaket, och allt krångel det medför. Pickups används ofta till att transportera exempelvis verktyg och utrustning som behövs om man är hantverkare, bonde eller utför andra praktiska jobb. En pickup gör det möjligt att ta med sig mycket mer material och verktyg som kan behövas än en vanlig bil. 

 

Men när det kommer till att försöka nå alla saker på flaket så kan det bli besvärligt, och många upplever det som mycket krångligt. Det är lätt att skada ryggen eller få andra problem med kroppen om man ständigt ska sträcka sig efter sina verktyg eller klättra upp och ner på flaket. Om man vill slippa det så bör man skaffa en flaksläde, ett redskap som gör det mycket lättare varje gång man behöver ett verktyg. Den som är intresserad av en flaksläde kan exempelvis kontakta https://www.celer.se/pickup-tillbehor/bedslide-flakslade/ som erbjuder olika pickup-tillbehör.

Hur fungerar en flaksläde?

En flaksläde till pickupen kommer göra livet lättare för den som ofta behöver komma åt föremål på flaket. Med en flaksläde så rullas flaket ut när man drar i ett handtag och man får lätt att komma åt allt man behöver. Den kan liknas vid en platta som automatiskt trycks ut och blir som ett bord utanför bilens flak. Då kan man enkelt gå runt “bordet”, leta efter olika saker och ta de grejer man vill använda för tillfället. Du som lätt vill komma åt dina grejer på flaket och slippa krångel bör investera i en flaksläde!

Fler nyheter