Vägarna förbi däckservice i Stockholm

27 april 2021 jonas_olsson

Som man har längtat, äntligen är dagen här. Nu ska ni ut på resa genom Sverige. Längst nere från Skåne börjar resan. Hela vägen upp till Norrland. Skåne är vackert, man har lång och fin utsiktsplats. Inte så mycket natur, men den vackra omgivningen väger upp för det. 

Nu ska ni upp till Norrland, in i de djupaste skogar, upp på bergen för att få se något alldeles fantastiskt. Resan är över hundra mil lång. Bilen är förberedd och ni är redo. Resan började väldigt positivt, upp en tidig morgon för att slippa rusningen genom städerna. När man hittar fina ställen stannar man till för att få uppleva dem. 

Ni trodde ni var förbereda, kollat igenom bilen. Däremot så glömdes däcken. Precis utanför Stockholm började däcket skaka. Det visade sig vara punka, däcken skulle kanske blivit bytta lite innan. Man känner paniken som börjar komma, men lugnar sig snabbt. Det finns gott om däckservice i Stockholm som kan hjälpa till. 

Snart på vägarna igen

Inte långt efter har man hittat en däckverkstad som kan hjälpa till. Det är nu man är tacksam för att det hände just i Stockholm. Det finns gott om allting i den staden och man har snabbt kunnat hitta en verkstad. 

Bilen ska fixas redan samma dag. Och så snart den är klar ska man ut på vägarna igen för att fortsätta sin resa… Eller, kanske ska man stanna i Stockholm en natt och fortsätta dagen efter? Få testa på god mat och hur en kväll i Stockholm kan se ut. 

Slutet gott, allting gott. Bilen fick nya däck, det var inte lönt att spara på någon av de andra, utan alla byttes ut. Nu kan ni med trygghet ta er upp till Norrland, iallafall utan fler däckproblem. Njut av resan framför er, och såklart, kör försiktigt.

Fler nyheter